Geräte und Zubehör
Kronärtskocka med Alfredosås
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portioner
Zutaten
-
parmesanost i bitar110 g
-
vatten900 g
-
salt uppdelat, efter smak¾ tesked
-
torkad fettuccine340 g
-
olivolja2 teskedar
-
lök i bitar110 g
-
vitlöksklyfta1
-
smör30 g
-
marinerade kronärtskockor (ca 400 g burk eller burk), avrunnen1 burk
-
vispgrädde225 g
-
gräddfil55 g
-
färsk persilja hackad8 kvistar
-
färsk basilika endast blad, hackade, plus extra till garnering4 kvistar
-
malen svartpeppar efter smak⅛ tesked
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1184.3 mg
Protein
26.7 g
Kalorien
3434.1 kJ /
820.8 kcal
Fett
47.4 g
Ballaststoff
6.8 g
Gesättigte Fettsäuren
23.5 g
Kohlenhydrate
73 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hej våren!
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Hot Cross Buns - Korsbullar
Keine Bewertungen
Mjölkbröd
2 Std. 20 Min
Bikarbonatbröd
45 Min
Focaccia
Keine Bewertungen
Fullkornslimpa
Keine Bewertungen
Tunnbröd
Keine Bewertungen
Små ciabatta
Keine Bewertungen
Hamburgerbröd fullkorn
Keine Bewertungen
Focaccia med Potatis & Rosmarin
2 Std. 35 Min
Tysk Limpa
Keine Bewertungen
Yoghurtbröd
2 Std.
Majsbröd
Keine Bewertungen