Geräte und Zubehör
Focaccia med Potatis & Rosmarin
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
4 portioner
Zutaten
-
parmesanost skuren i bitar (2 cm)30 g
-
vatten300 g
-
10 g färsk jäst, smuladtorrjäst1 tesked
-
maltextraktsocker1 tesked
-
vetemjöl special500 g
-
extra virgin olivolja för smörjning
-
havssalt för att strö, efter smak1 - 2 nypor
-
potatis skalad, tunt skivad (1-2 mm) (se tips)250 g
-
färsk rosmarin endast blad, efter smak1 - 2 kvistar
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
19.3 g
Kalorien
2719 kJ /
650 kcal
Fett
19.3 g
Ballaststoff
5.4 g
Kohlenhydrate
106.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Bröd från hela världen
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Hot Cross Buns - Korsbullar
Keine Bewertungen
Mjölkbröd
2 Std. 20 Min
Bikarbonatbröd
45 Min
Focaccia
Keine Bewertungen
Fullkornslimpa
Keine Bewertungen
Tunnbröd
Keine Bewertungen
Små ciabatta
Keine Bewertungen
Hamburgerbröd fullkorn
Keine Bewertungen
Kronärtskocka med Alfredosås
Keine Bewertungen
Tysk Limpa
Keine Bewertungen
Yoghurtbröd
2 Std.
Majsbröd
Keine Bewertungen