Kompatible Versionen
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1200 g apă
- 70 g dovlecei, tăiați cuburi (0,5-1 cm)
- 80 g orez tip basmati
- 4 roșii (Ø min. 5-6 cm)
- 15 g ulei de măsline extravirgin
- 1 lingură oțet balsamic
- 1 - 2 prize sare
-
20
g parmezan, tăiat subțire cu ajutorul unui cuțit de curățat legume
oder 20 g brânză Emmenthal, tăiată cuburi (1 cm) - 60 g ton în ulei, scurs bine
- 2 măsline verzi, fără sâmburi
- 1 felie de brânză topită
- 4 - 5 frunze de busuioc proaspăt, spălate și zvântate
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 820 kJ / 196 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Kohlenhydrate
- 20.1 g
- Fett
- 9.1 g
- Ballaststoff
- 2.4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vulcan de ciocolată
2h
Hot dogs (în formă de cățeluși)
35 Min
Conopidă cu brânză și ouă fierte
Keine Bewertungen
Tortulețe cu crevete și crabi
Keine Bewertungen
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Keine Bewertungen
Ras el Hanout
15min
Manhattan
Keine Bewertungen
Tocană de miel
1 Std. 45 Min
Supa mirilor
1h 15min
„Brioșe” din spaghetti
55min
Agrișe și biscuiți cu ghimbir la pahar
Keine Bewertungen
Bavareză cu alune de pădure
Keine Bewertungen