Kompatible Versionen
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1200 g apă
- 70 g dovlecei, tăiați cuburi (0,5-1 cm)
- 80 g orez tip basmati
- 4 roșii (Ø min. 5-6 cm)
- 15 g ulei de măsline extravirgin
- 1 lingură oțet balsamic
- 1 - 2 prize sare
-
20
g parmezan, tăiat subțire cu ajutorul unui cuțit de curățat legume
oder 20 g brânză Emmenthal, tăiată cuburi (1 cm) - 60 g ton în ulei, scurs bine
- 2 măsline verzi, fără sâmburi
- 1 felie de brânză topită
- 4 - 5 frunze de busuioc proaspăt, spălate și zvântate
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 820 kJ / 196 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Kohlenhydrate
- 20.1 g
- Fett
- 9.1 g
- Ballaststoff
- 2.4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Înghețata de lemn dulce cu mure a lui George Calombari
Keine Bewertungen
Scones cu Camembert și struguri
40min
Lichior din fructe de pădure
30min
Ananas în sirop de chilli, gătit lent, cu streusel de cocos
3u. 40min
Dacquoise cu zmeură
2u.
Colonel
5 Min
Caipirinha
Keine Bewertungen
Bloody Mary
5 Min
Papiote cu ananas
Keine Bewertungen
Mini calzone cu spanac
2sa 35 dk
Piure de cartofi și legume
40min
Parmezan ras
5 Min