Geräte und Zubehör
Sous-vide octopussalade
Zubereitung 30 Min
Gesamt 8 Std.
4 portie
Zutaten
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
594 mg
Protein
25 g
Kalorien
1177 kJ /
281 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Zoete Aardappel Bloemtaart
Keine Bewertungen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Pulled Pork
Keine Bewertungen
Japanse Ramen Noedelsoep
1 Std. 40 Min
Crème anglaise
15 Min
Beef Wellington
10 Std. 10 Min