Geräte und Zubehör
Groene pepersaus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
2.7 g
Kalorien
688 kJ /
165.6 kcal
Fett
12 g
Kohlenhydrate
9.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Gevulde kalkoenborst
Keine Bewertungen
Vruchtensaus (coulis)
10 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Choronsaus
20 Min
Chocolademousse
3 Std. 20 Min
Bearnaisesaus
20 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min