Geräte und Zubehör
Steak tartaar
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 porties
Zutaten
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (optional)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
21.3 g
Kalorien
670 kJ /
160 kcal
Fett
5.8 g
Ballaststoff
1.2 g
Kohlenhydrate
5.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker en licht
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Zalmtartaar
10 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Keine Bewertungen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Klassieke sabayon
15 Min
Mayonaise
5 Min