Geräte und Zubehör
Steak tartaar
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 porties
Zutaten
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (optional)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
21.3 g
Kalorien
670 kJ /
160 kcal
Fett
5.8 g
Ballaststoff
1.2 g
Kohlenhydrate
5.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker en licht
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zalmtartaar
10 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Verse zomerse loempia’s
30 Min
Lasagnerolletjes
1 Std.
Vitello tonnato
13 Std.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Gegratineerde coquilles
25 Min
Mousse van ham
10 Min