Geräte und Zubehör
Choronsaus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
1 pot
Zutaten
-
verse dragon2 - 3 takjes
-
verse kervel2 - 3 takjes
-
tomaat (ong. 50 g)1
-
sjalot80 g
-
witte wijnazijn80 g
-
boter in stukken180 g
-
eierdooiers4
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
tomatenpuree (geconcentreerd)1 - 2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Natrium
1335 mg
Protein
27 g
Kalorien
7899 kJ /
1885 kcal
Fett
195 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
104 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indikken modus
17 Rezepte
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pulled Pork
Keine Bewertungen
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 Std. 40 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Groene pepersaus
20 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Pommes Dauphine
1 Std. 40 Min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Bearnaisesaus
20 Min