Geräte und Zubehör
Dani Valent's Basque cheesecake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
12 portions
Zutaten
-
eggs7
-
cream cheese cut into pieces (2-3 cm)1000 g
-
white sugar350 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
plain flour30 g
-
fresh cherries or berries, to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
58.7 mg
Protein
5.4 g
Kalorien
1294 kJ /
308.1 kcal
Fett
18.1 g
Ballaststoff
0.2 g
Gesättigte Fettsäuren
10.6 g
Kohlenhydrate
32.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Basque Burnt Cheesecake
3 Std. 10 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min
Bananas with spiced caramel sauce
1 Std. 50 Min
French Raw Chocolate
20 Min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Kuih Kosui Pandan (Pandan Rice Cake with Grated Coconut)
Keine Bewertungen
Cherry and peach loaf
1 Std. 55 Min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 Std. 5 Min
Chocolate Basque cheesecake
2 Std.
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min