Geräte und Zubehör
Pølsehorn(s) (mumier)
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
48 portioner
Zutaten
-
vand510 g
-
12 - 16 frankfurter pølser, skåret i 5-7 cm hversvinekødspølse, rå48
-
æg let pisket1
-
mælk2 tsk
-
butterdej510 g
-
sennep til pynt
-
ketchup eller dip sacue til servering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stykke
Protein
2 g
Kalorien
406 kJ /
97 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
5 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Porre- og skinketærte
Keine Bewertungen
Cheesecake med woodruffsirup
Keine Bewertungen
Proteinkiks med frø og kerner
Keine Bewertungen
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Pizzahorn
Keine Bewertungen
Blomsterboller
Keine Bewertungen
Ciabatta
Keine Bewertungen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Keine Bewertungen
Lasagneruller med spinat
Keine Bewertungen
Salte aperitifstjerner
Keine Bewertungen
Mini franskbrød med blommefyld
Keine Bewertungen
Juletræscanapeer
Keine Bewertungen