Geräte und Zubehör
Lemongrass Chicken Soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
red onions cut into pieces, plus extra to garnish4 oz
-
cilantro leaves and tender stems, plus extra to garnish4 oz
-
fresh ginger peeled and cut into pieces3 oz
-
fish sauce1 oz
-
sesame oil1 oz
-
soy sauce1 oz
-
water30 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless organic34 oz
-
fresh lemongrass bruised with back of knife and cut into pieces (1 in.)6 stalks
-
ears of corn cut into rounds (1 in.)1 - 3
-
green onions thinly sliced, to garnish
-
fresh red chilies thinly sliced, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
734 mg
Protein
40 g
Kalorien
1259 kJ /
301 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cha Cha Chicken
14 Rezepte
USA
USA
Facebook Live Favorites
74 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Whole Fish
45 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 10 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 Std. 15 Min
Tom Yum Goong
30 Min
Soy Poached Chicken
50 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 Min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 Min
Egg Drop Soup
45 Min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min