Geräte und Zubehör
Steamed Thai-style fish cakes
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
18 pieces
Zutaten
-
oil for greasing
-
fresh kaffir lime leaves (see tip), stalks removed2 - 4
-
fresh green beans trimmed100 g
-
2 shallots, (approx. 40 g), cut in piecesspring onions (approx. 40 g), cut in pieces2
-
white fish fillets (e.g. cod, snapper, perch), cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
Thai red curry paste30 - 50 g
-
30 g coconut cream powder, diluted in 30 g of watercoconut cream60 g
-
egg white1
-
salt½ - 1 tsp
-
water1000 g
-
red fresh chilli thinly sliced, to garnish1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 3 pieces
Natrium
393.4 mg
Protein
22 g
Kalorien
840 kJ /
202 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
1.3 g
Gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken garam masala
50 Min
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
5 Min
Guacamole
10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Beef Rendang
2 Std. 30 Min
Creamy mushroom soup
20 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Basil pesto
10 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Green Curry Chicken
55 Min