Geräte und Zubehör
Mussels with Thai Green Curry Sauce
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh coriander leaf plus extra for garnishing15 g
-
fresh green chillies (optional) cut in pieces, plus extra for garnishing60 g
-
garlic cloves2
-
shallot30 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
limes juice and zest2
-
olive oil30 g
-
soy sauce20 g
-
coconut milk350 g
-
brown sugar20 g
-
fresh mussels1500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
911 mg
Protein
32.4 g
Kalorien
1729.2 kJ /
413.3 kcal
Fett
18.9 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
9.8 g
Kohlenhydrate
21.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Noir
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Vietnamese Beef Pho
1 Std. 45 Min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 Min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 Std.
Sticky Gochujang Marinade
10 Min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 Std. 20 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 Std.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 Std. 15 Min
Mutton Peratal
1 Std. 25 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.