Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g ulei de măsline
- 2 - 3 căței de usturoi
- 40 g roșii deshidratate, scurse
-
400
g lapte evaporat
oder 400 g lapte de soia - 800 - 900 g apă
- 2 cuburi de concentrat de pui (pentru 0,5 l)
- 1 - 1 ½ linguriță sare
- ¼ - ½ linguriță piper măcinat
- ¼ linguriță nucșoară măcinată
- 100 g cremă de brânză (optional)
- 30 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
- 1 linguriță frunze de cimbru proaspăt
- 400 g piept de pui, fără piele și fără os
- 350 g paste uscate, tip fusilli (cu timp de gătire de 10-12 minute)
- 2 linguri frunze de pătrunjel proaspăt, tocate
-
brânză Grana Padano rasă, pentru servit
oder parmezan ras, pentru servit
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 3276 kJ / 783 kcal
- Protein
- 49 g
- Kohlenhydrate
- 73 g
- Fett
- 31 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 13 g
- Ballaststoff
- 4.8 g
- Natrium
- 1163 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pui umplut de Crăciun (Mexic)
2 Std. 10 Min
Piept de pui sous-vide
Keine Bewertungen
Risotto bolognese
45 Min
Pui cu ardei gras
1 Std.
Tocăniță de cartofi cu carne de vită
1h 10min
Tăiței curry cu carne de porc
45 Min
Somon teriyaki sous-vide
Keine Bewertungen
Plăcintă cu vanilie și caramel
3 Std.
Pulpe de pui sous-vide
1h 35min
Pui cu ierburi de Provence, orez și piersici
1 Std.
Aripioare de pui picante (tip Buffalo)
45 Min
Vită cu chili, feta și lămâie
45 Min