Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g șalote, tăiate jumătăți
- 50 g unt, tăiat cuburi
- 160 g brânză Roquefort, tăiată bucăți
- 180 g smântână maturată, 30% grăsime
- 1 - 2 prize piper alb măcinat, sau după gust
- 1 lingură amidon de porumb, amestecat cu 1 lingură apă
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1643 kJ / 398 kcal
- Protein
- 9 g
- Kohlenhydrate
- 4 g
- Fett
- 39 g
- Ballaststoff
- 0 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sos de piper
30 dk
Supă din capete de sparanghel
55 Min
Piept de pui sous-vide
Keine Bewertungen
Praline de brânză
15 min
Tarte cu ceapă caramelizată și brânză de capră
1 Std.
Midii în sos de vin alb și smântână
45 phút
Spată de porc sous-vide
Keine Bewertungen
Supă miso, Fructe de mare cu sake și orez
1u. 5min
Sos olandez
15 min
Cotlete de porc sous-vide cu salată de mere
2 godz. 40 min
Piept de rață sous-vide
Keine Bewertungen
Sos bearnez
15 min