Geräte und Zubehör
Surkålsuppe
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 porsjoner
Zutaten
-
surkål lett drenert150 g
-
løk, gul delt i to80 g
-
hvitløksfedd1
-
olivenolje20 gram
-
kål revet100 g
-
gulrøtter delt i biter (1-2 cm)60 g
-
vann1300 g
-
grønnsaksbuljong (se tips)1 ss
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper½ ts
-
allehåndebær eller ¼ ts malt allehånde3
-
laurbærblad, tørket1
-
tomatpuré40 g
-
poteter skrelt og delt i terninger (1 cm)250 g
-
paprikapølse eller polske pølser, delt i skiver (0.5 cm)150 g
-
merian, tørket1 ts
-
karve, malt1 klype
-
surdeigsbrød til servering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
1577.7 mg
Protein
13 g
Kalorien
1333 kJ /
317 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
6.3 g
Gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Polsk mat: Middag og tilbehør
8 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Rensende thaisuppe
25 Min
Kremet aspargessuppe
Keine Bewertungen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Keine Bewertungen
Misosuppe
Keine Bewertungen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Keine Bewertungen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Keine Bewertungen
Kremet ertesuppe
40 Min
Kikertsuppe (Revithia)
Keine Bewertungen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Keine Bewertungen
Kremet fiskesuppe
45 Min
Betasuppe
30 Min
Fattigmann "aspargessuppe"
50 Min