Geräte und Zubehör
Misosuppe
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
vann1600 g
-
kombu stripe (7–10 cm) (valgfritt)1
-
tørket shiitake sopp (ca. 20 g), delt i skiver5
-
ingefær, fersk skrellet og delt i tynne skiver3 cm
-
hvitløksfedd delt i to1
-
wakame sjøgressflak, tørket (se tips)2 ss
-
gulrøtter skrellet og delt i fyrstikker eller "spaghetti" (se tips)100 g
-
vinterreddik skrellet og delt i fyrstikker eller "spaghetti" (se tips)150 g
-
tofu, fast delt i terninger (2 cm) (se tips)200 g
-
asiatiske grønnsaker valgfritt, trimmet og delt i biter (3 cm)200 g
-
misopasta2 ss
-
soyasaus1 ss
-
sesamolje2 ts
-
salt etter smak1 ts
-
sesamfrø til pynt2 ss
-
koriander, fersk kun blader, til pynt3 kvister
-
vårløk delt i tynne skiver, til pynt2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
1484.3 mg
Protein
8.5 g
Kalorien
622.3 kJ /
148 kcal
Fett
8.5 g
Ballaststoff
5.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarisk kjøkken
51 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Rensende thaisuppe
25 Min
Kremet aspargessuppe
Keine Bewertungen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Keine Bewertungen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Keine Bewertungen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Keine Bewertungen
Kremet ertesuppe
40 Min
Kikertsuppe (Revithia)
Keine Bewertungen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Keine Bewertungen
Kremet fiskesuppe
45 Min
Betasuppe
30 Min
Fattigmann "aspargessuppe"
50 Min
Tomatsuppe
40 Min