Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g zahăr extrafin
- 3 portocale netratate, dintre care coaja tăiată subțire de la 2 portocale, 80 g zeamă și 1 portocală feliată (1 cm)
- 6 cuișoare
- 1 băț de scorțișoară, plus pentru servit (după preferință)
- 2 foi de dafin, uscate
- ¼ nucșoară, întreagă, proaspăt măcinată
- 1500 g vin roșu
- 1 anason stelat
- Nährwerte
- pro 1 pahar
- Kalorien
- 893 kJ / 213 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Kohlenhydrate
- 23 g
- Fett
- 0.2 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 0.1 g
- Natrium
- 14 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Carne tocată
35 min
Cordial de ghimbir
Keine Bewertungen
Plăcintă țărănească
1sa 10 dk
Roșii umplute cu ton
35 min
Vin fiert, cu mere
25min
Calzone cu mangold alb și ciuperci
2 godz.
Tăiței chinezești cu ton la cuptor
1 Std. 20 Min
Crochete cu măsline
30min
Mușchi de vită, cu cartofi dulci și sos remoulade cu hasmațuchi
Keine Bewertungen
Bundt cu portocale, ghimbir, nuci și merișoare
1 Std. 30 Min
Aluat de pizza
1 godz.
Caramel lichid
35 min