Geräte und Zubehör
Driekoningentaart met hazelnoten
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
6 stuks
Zutaten
Banketbakkersroom
-
melk75 g
-
eierdooier1
-
kristalsuiker15 g
-
bloem1 volle tl
-
vanillestokje in tweeën gesplitst en afgeschraapt½
-
boter10 g
Hazelnootcrème
-
zachte boter in stukken75 g
-
hazelnootpoeder75 g
-
poedersuiker75 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)2 tl
-
rum15 g
Deeg en afwerking
-
bladerdeeg (300 g deeg)1
-
ei1
-
melk3 el
-
kristalsuiker1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
6 g
Kalorien
1561 kJ /
373 kcal
Fett
27 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Lang rijzende pizza
Keine Bewertungen
Halloween broodjes
Keine Bewertungen
Pâté in korst
10 Std.
Chocolade en banaan charlotte
Keine Bewertungen
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 Min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min
Boerenbrood
2 Std.
Traditionele vruchtenjam
55 Min
Aardbeienjam
1 Std. 5 Min