Geräte und Zubehör
Aalsterse Vlaai
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
10 porties
Zutaten
-
speculoos250 g
-
peperkoek in stukken gesneden (2cm)300 g
-
halfvolle melk900 g
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
bruine suiker of kandijsiroop150 g
-
eieren2
-
kaneel1 tl
-
folie1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
88.9 mg
Protein
7 g
Kalorien
1356.9 kJ /
324.3 kcal
Fett
7.6 g
Ballaststoff
1.6 g
Gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
53.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Keine Bewertungen
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.
Crème pâtissière
15 Min
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Vanille-ijs
12 Std.
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 Std.
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min
Express Aardbeien Dessert
5 Min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 Min
Stoofvlees
3 Std. 10 Min