Geräte und Zubehör
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portie
Zutaten
-
water30 g
-
champignon, vers in vieren gesneden400 g
-
olijfolie20 g
-
zout naar smaak
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
wortelen geschild, in stukken gesneden80 g
-
bleekselderij in stukken gesneden50 g
-
ui in 4 gesneden100 g
-
prei50 g
-
kippendijen, met vel maximaal 1000g6
-
verse tijm2 takjes
-
verse rozemarijn1 takje
-
zwarte peperkorrels6
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
kippenbouillonpasta2 tl
-
zout1 snuifje
-
water maximale maatstreep niet overschrijden900 g
-
gemengd gehakt200 g
-
melk halfvol100 g
-
bloem70 g
-
roomboter50 g
-
peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
438.9 mg
Protein
72.5 g
Kalorien
5114 kJ /
1222.3 kcal
Fett
91.7 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
31.2 g
Kohlenhydrate
26.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dit is Belgisch!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chicago deep dish-pizza
Keine Bewertungen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Blue Hawaii
Keine Bewertungen
Volkorenbrood
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Stoofvlees
3 Std. 10 Min
Zachte Appelcake
50 Min
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.