Geräte und Zubehör
Butternut en gembersoep
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
olie15 g
-
verse gember15 g
-
butternut pompoen in stukken400 g
-
aardappelen in stukken100 g
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
water volgens gewenste consistentie aan te passen700 - 750 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
5 g
Kalorien
697 kJ /
166 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
2.9 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Prei en Kaas Taart
1 Std. 5 Min
Scones met frambozenboter
25 Min
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Pompoensoep met room
35 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min
Romige courgettensoep
25 Min