Geräte und Zubehör
Driekoningentaart met pompoen
Zubereitung 45 Min
Gesamt 3 Std.
6 stuks
Zutaten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
8 g
Kalorien
2509 kJ /
606 kcal
Fett
44 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Lamscurry
1 Std.
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Halloween pompoentaart
4 Std.
Yoghurt met kokosmelk
15 Std.
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 Min
Vijfzaden energierepen
1 Std. 45 Min
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min