Kompatible Versionen
Tocană de vițel și legume gătită lent, în stil asturian
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 70 g ulei de măsline
- 3 căței de usturoi
- 500 g carne de vițel pentru friptură, fără os, tăiată cuburi (3 cm) (zvântată cu hârtie absorbantă)
- 100 g vin alb
- 150 g ceapă, tăiată jumătăți sau sferturi
- 10 g făină
- 70 - 80 g jambon crud-uscat, cuburi
- 1 lingură boia de ardei
- 400 g supă de carne
- 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
- 600 - 700 g amestec de legume congelate
- 4 ouă fierte, tăiate sferturi
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 2557 kJ / 611 kcal
- Protein
- 41.8 g
- Kohlenhydrate
- 13.8 g
- Fett
- 28.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 11.5 g
- Ballaststoff
- 5.3 g
- Natrium
- 1026.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Frigărui de pui cu garnitură de orez cu chimion și salată caldă de legume
2h
Biscuiți cu unt de arahide
Keine Bewertungen
Desert australian
Keine Bewertungen
Supă Laksa cu pui și crevete
Keine Bewertungen
Punch cu mere și portocale
Keine Bewertungen
Martini cald cu caramel și mirodenii
Keine Bewertungen
Copane de pui în sos picant puttanesca
2h 15min
Melci cu mac
2sa 30 dk
Sos thai dulce cu chilli
Keine Bewertungen
Tocăniță de linte, cu curry și carne de pui
8sa 35 dk
Rotolo cu vinete
1 godz. 40 min
Tocană de miel cu mentă, cu legume gătite la aburi
Keine Bewertungen