Geräte und Zubehör
Kokos en karamel cheesecake
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
16 stuks
Zutaten
Cheesecake
-
boter om de vorm in te vetten
-
witte suiker220 g
-
huisgemaakte vanillesuiker40 g
-
maïzena (zetmeel)75 g
-
kwark, 20% vet1250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eieren2
Kokos-karamelsaus en opbouw
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
kokoswater130 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
kokosolie30 g
-
water1000 g
-
azijn1 el
-
gedroogde, geraspte kokosnoot om te besprenkelen
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
11 g
Kalorien
1329 kJ /
318 kcal
Fett
13 g
Ballaststoff
0.2 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sinaasappelcake
1 Std.
De eerste hap: Kip en Groenten
Keine Bewertungen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Worteltaart
2 Std.
Citrus lekkernij
50 Min
Gestoomde citroencake
2 Std. 20 Min
Citroencurd
1 Std.
Chocoladereep likeur
15 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Piña Colada sorbet
30 Min
Cheesecake (gebakken)
7 Std. 20 Min