Geräte und Zubehör
Byggrynssuppe
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
løk delt i to80 g
-
gulrot delt i biter (3 cm)60 g
-
purreløk delt i biter (3 cm)100 g
-
sellerirot delt i biter (3 cm)100 g
-
lufttørket kjøtt, type Bündnerfleisch delt i strimler (2 cm)100 g
-
smør30 g
-
byggryn80 g
-
vann900 g
-
grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)2
-
fløte, krem, 30-40% fett100 g
-
salt juster etter smak1 klype
-
pepper, malt juster etter smak1 klype
-
flatbladet persille, fersk (ca. 10 g), kun blader, finhakket½ bunt
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
9 g
Kalorien
1137 kJ /
273 kcal
Fett
17 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Da. Nå. Alltid.
50 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Rensende thaisuppe
25 Min
Kremet aspargessuppe
Keine Bewertungen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Keine Bewertungen
Misosuppe
Keine Bewertungen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Keine Bewertungen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Keine Bewertungen
Kremet ertesuppe
40 Min
Kikertsuppe (Revithia)
Keine Bewertungen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Keine Bewertungen
Kremet fiskesuppe
45 Min
Betasuppe
30 Min
Fattigmann "aspargessuppe"
50 Min