Geräte und Zubehör
Kweeperentaart
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
8 porties
Zutaten
Gebak
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten200 g
-
suiker150 g
-
citroen enkel de schil1
-
ei1
-
eierdooier1
-
zout1 snuifje
-
bloem400 g
-
bakpoeder1 el
Vulling
-
kweeperenpasta in stukken700 g
-
zoete wijn (bv. Porto, Marsala, Brandy)70 g
Opbouw
-
eiwit om te kleuren1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
7 g
Kalorien
3448 kJ /
824 kcal
Fett
29 g
Kohlenhydrate
134 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Quiche met kool en broccoli
1 Std. 30 Min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Ravioli Soep met Rundsvlees
Keine Bewertungen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Vegan boter
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Zeevruchtensoep
30 Min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Muntthee
25 Min