Geräte und Zubehör
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
200 g
Zutaten
-
20 g zeytinyağısıvı yağ20 g
-
20 g kahverengi soğandiş sarımsak1
-
250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küpler halinde kesilmiş (3 cm), kağıt havlu ile kurulanmıştavuk kalçası, derisiz, kemiksiz küpler halinde kesilmiş (3 cm), kağıt havlu ile kurulanmış250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 200 g
Natrium
167 mg
Protein
59 g
Kalorien
1878 kJ /
449 kcal
Fett
22 g
Ballaststoff
0.2 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30 Min
Sotelenmiş Mantar
20 Min
Sotelenmiş Biberler (400 g)
25 Min
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20 Min
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 Min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 Std.
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
3 Std.
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 Min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Fesleğenli Levrek, Patates Salatası ve Limonlu Kek
45 Min
Haşlanmış Makarna
25 Min
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min