Geräte und Zubehör
Maanzaadslakken
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
40 stuks
Zutaten
Deeg
-
speltgraan250 g
-
melk250 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
zachte boter en iets meer om in te vetten50 g
-
suiker30 g
-
bloem250 g
-
zout½ tl
Maanzaadvulling
-
zachte boter in stukken50 g
-
maanzaad100 g
-
suiker50 g
-
ei1
Opbouw
-
bloem om te bewerken
Kleur toppings
-
suiker200 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
voedingskleurstof (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
35.2 mg
Protein
2.6 g
Kalorien
456.7 kJ /
109.2 kcal
Fett
3.6 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
17.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Keine Bewertungen
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 Min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min