Geräte und Zubehör
Paté af grønne bønner
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portioner
Zutaten
-
vand500 g
-
grønne bønner, friske trimmet200 g
-
skalotteløg halveret (ca. 30 g)1
-
chili uden kerner, hakket, plus ekstra til pynt1
-
salvie, frisk plus ekstra til pynt1
-
ekstra jomfruolivenolie50 g
-
hvide kikærter, dåse drænet, plus 2 spsk ekstra til pynt100 g
-
salt1 - 2 knivspids
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
159 mg
Protein
3 g
Kalorien
699 kJ /
167 kcal
Fett
13 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Det sunde alternativ
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cremede champignoner
Keine Bewertungen
Blomkålsris
10 Min
Karry-rejer (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Falafel-vafler
Keine Bewertungen
Ris salat med grøntsager
Keine Bewertungen
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Keine Bewertungen
Bulgurhvede
Keine Bewertungen
Tostadas med kylling og raja
40 Min
Asparges med citronkapers
Keine Bewertungen
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Keine Bewertungen
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Keine Bewertungen
Pimento dip
Keine Bewertungen