Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g paste lungi tip fidelini (timp de fierbere 7 minute)
- 80 g ceapă, tăiată jumătăți
- 4 căței de usturoi
- 40 g ulei de măsline
- 800 g pulpă de roșii, din conservă
- 120 g pastă de roșii (concentrat)
-
4
cuburi de concentrat (pentru 0,5 l) de carne sau legume, fărâmițate
oder 4 lingurițe cu vârf concentrat pastă, din carne sau legume - 2 - 3 lingurițe chimion măcinat, după gust (optional)
- 1600 g apă
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 446 kJ / 107 kcal
- Protein
- 3 g
- Kohlenhydrate
- 14 g
- Fett
- 4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 0 g
- Ballaststoff
- 1.8 g
- Natrium
- 599 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tort cu mascarpone și ciocolată
Pas d’évaluation
Sarmale cu păsat, cu sos de ciuperci
1 Std. 40 Min
Bœuf bourguignon
1 Std. 40 Min
Spaghetti Vongole
Pas d’évaluation
Paste cu sos consistent de legume
Pas d’évaluation
Boeuf bourguignon
1 Std. 30 Min
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar și cartofi
Pas d’évaluation
Somon în sos cremos de ciuperci, cu cartofi
35 Min
Supă cremoasă de dovlecel
Pas d’évaluation
Seitan cu legume, la borcan
Pas d’évaluation
Cotlet de porc sous-vide
2 Std.
Clătite cu două feluri de umplutură
40min