Geräte und Zubehör
Glutenfri madmuffins med bacon og majs
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
12 stykker
Zutaten
-
majs, dåse drænet250 g
-
røget bacon skåret i mindre stykker (2 cm)240 g
-
olivenolie10 g
-
smør skåret i tern80 g
-
glutenfri mel med hævemiddel i250 g
-
vand125 g
-
æg, medium4
-
xanthan gum1 tsk
-
hvidløgspulver (optional)¼ tsk
-
havsalt½ tsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stykke
Protein
7 g
Kalorien
894 kJ /
214 kcal
Fett
11 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mad til store og små
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cheesecake med woodruffsirup
Keine Bewertungen
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Pizzahorn
Keine Bewertungen
Blomsterboller
Keine Bewertungen
Ciabatta
Keine Bewertungen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Keine Bewertungen
Lasagneruller med spinat
Keine Bewertungen
Salte aperitifstjerner
Keine Bewertungen
Mini franskbrød med blommefyld
Keine Bewertungen
Juletræscanapeer
Keine Bewertungen
Juletræsbrød
Keine Bewertungen
Brød af boghvede, chia og kerner
Keine Bewertungen