Geräte und Zubehör
Sultan Lokumu
Zubereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
1000 g
Zutaten
-
Hindistan cevizi tozu sultan lokumlarını kaplamak için200 g
-
süt500 g
-
şeker175 g
-
irmik125 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş100 g
-
şekerli vanilin1 tk
-
krema100 g
-
fındık süslemek için
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1000 g
Protein
49 g
Kalorien
15541 kJ /
3712 kcal
Fett
261 g
Ballaststoff
45 g
Kohlenhydrate
316 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lolipop
40 min
Cennet Çorbası
40 min
Güllü Antep Fıstıklı Lokum
26 godz. 50 min
Höşmerim
3 godz. 20 min
Çilekli Yalancı Panna Cotta
3 godz. 20 min
Hatay Usulü Fellah Köftesi
1 godz. 5 min
Kahveli ve Hindistan Cevizli Lokum
26 godz. 50 min
Keşkül
3 godz. 20 min
Fındıklı Lokum
27 godz. 5 min
Açma
2 godz.
Portakallı Lokum
26 godz. 50 min
Etsiz Çiğ Köfte
50 min