Sous-Vide Turkey Breast

Sous-Vide Turkey Breast

4.7 3 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 3 Std.
4 portions

Zutaten

  • lemon
    1
  • turkey breast fillet, skin on boneless
    25 - 27 oz
  • unsalted butter softened
    2 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish
    6 - 8 sprigs
  • water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
    65 oz
  • lemon juice
    2 tsp

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 355.2 kcal / 1486.1 kJ
Protein 39.8 g
Fett 18.8 g
Kohlenhydrate 6.5 g
Ballaststoff 3.3 g
Gesättigte Fettsäuren 7.2 g
Natrium 709.6 mg

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