Geräte und Zubehör
Fyldte løg med græskar og rosmarin
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portioner
Zutaten
-
parmesanost skåret i mindre stykker (3 cm)80 g
-
fed hvidløg1
-
rosmarin, frisk plus ekstra til pynt2 kviste
-
olivenolie plus ekstra til smøring20 g
-
løg skrællet (ca. 125 g hver)6
-
græskar skåret i tern (ca. 2-3 cm)250 g
-
vand200 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt2 knivspidser
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
0.6 mg
Protein
6.8 g
Kalorien
637.3 kJ /
152.3 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
16.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vinter
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Krydret rødkål
1 Std. 10 Min
Cremede champignoner
Keine Bewertungen
Blomkålsris
10 Min
Karry-rejer (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Falafel-vafler
Keine Bewertungen
Ris salat med grøntsager
Keine Bewertungen
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Keine Bewertungen
Bulgurhvede
Keine Bewertungen
Tostadas med kylling og raja
40 Min
Asparges med citronkapers
Keine Bewertungen
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Keine Bewertungen
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Keine Bewertungen