Geräte und Zubehör
Cremet blomkålssuppe
Zubereitung 5 Min
Gesamt 50 Min
4 portioner
Zutaten
-
olivenolie plus ekstra til servering20 g
-
smør20 g
-
skalotteløg skåret i mindre stykker (2-3 cm)60 g
-
blomkålsbuketter (nettovægt)500 g
-
kartofler skåret i mindre stykker (1-2 cm)200 g
-
vand600 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 spsk
-
muskatnød, stødt2 knivspids
-
purløg, frisk fint hakket10 kviste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
5.2 g
Kalorien
828 kJ /
198 kcal
Fett
14.6 g
Ballaststoff
3.9 g
Kohlenhydrate
12.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sanselige supper
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Gulerods- og sellerisuppe
45 Min
Cremet tomatsuppe
30 Min
Misosuppe med tofu
Keine Bewertungen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Keine Bewertungen
Vietnamesisk pho
Keine Bewertungen
Miso kyllinge suppe
Keine Bewertungen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Vichyssoise med pasta
35 Min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Keine Bewertungen
Aubergine cream soup
Keine Bewertungen