Marokkansk suppe med kylling

Marokkansk suppe med kylling

5.0 1 Bewertung
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
4 porsjoner

Zutaten

  • koriander, fersk delt i biter
    10 kvister
  • purreløk delt i biter
    150 g
  • selleri delt i biter
    120 g
  • gulrøtter delt i biter
    100 g
  • olivenolje pluss ekstra til drypping
    1 ss
  • spisskummen, malt
    2 ts
  • koriander, malt etter smak
    1 ½ - 2 ts
  • kanel, malt
    2 ts
  • gurkemeie, malt
    2 ts
  • harissa paste etter smak
    2 - 3 ss
  • vann
    500 g
  • hakkete tomater, på boks
    800 g
  • grønne linser, tørkede
    85 g
  • kyllingbuljongpaste
    2 ts
    2 kyllingbuljong terning (til 0.5 l)
  • finkornet sukker
    1 ss
  • sitronsaft, ferskpresset
    10 g
  • kyllinglår, uten skinn, uten bein (ca. 400 g), delt i biter (2 cm)
    4
    400 g kyllingbryst, uten skinn, delt i biter (2 cm)
  • hvitt brød
    8 skiver
  • yoghurt naturell
    200 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porsjon

Protein 39 g
Kalorien 1777 kJ / 424 kcal
Fett 7 g
Ballaststoff 9 g
Kohlenhydrate 46 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen