Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Beyaz Çikolatalı ve Labne Peynirli Mus
- 70 g tam buğday unlu tatlı bisküvi
- 200 g en az %30 yağ içeren krema, soğutulmuş (bk. öneriler)
- 100 g beyaz çikolata, parçalara bölümüş ( yakl. 2-3 cm)
- ¼ vanilya çubuğu, sadece içindeki tanecikleri (bk. öneriler)
- 200 g labne
Vakumda Pişmiş Çilekler ve Birleştirme
- 400 g çilek, sapı ayıklanmış ve yarıya bölünmüş veya büyükse dörde bölünmüş
- ¼ tk toz tarçın (optional)
- 2 adet portakal kabuğu, sadece turuncu kısmı, soyulmuş (1 cm x 3-4 cm)
- 1500 g su (yaklaşık), poşetlerin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 7 g
- Kohlenhydrate
- 23 g
- Fett
- 29 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 17 g
- Ballaststoff
- 1.5 g
- Natrium
- 159 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kaju Fıstığı Ezmesi
50 Min
Beşamel Sos
15 Min
Alfredo Sos
35 min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15 min
Soğanlı Tarte Flambe
1 Std.
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Moscow Mule
Keine Bewertungen
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 Std. 10 Min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Keine Bewertungen
Mercimek Çorbası, Buharda Pişirilmiş Tavuk Şiş ve Sebze
35 min
Hollandez sos
20min
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2h