Geräte und Zubehör
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
pine nuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley cut in pieces20 g
-
onion halved60 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine150 g
-
risotto rice250 g
-
fresh sage leaves to taste10 - 12
-
liquid chicken stock600 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
cooked chicken meat (see tip), cut in pieces (2 cm)200 g
-
unsalted butter diced20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1106.3 mg
Protein
25.3 g
Kalorien
2607.9 kJ /
623.3 kcal
Fett
24.4 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
6.7 g
Kohlenhydrate
70 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Orzo pasta with chicken and pesto
30 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min