
Geräte und Zubehör
Chicken Enchiladas
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Chicken
-
water700 g
-
chicken breasts cut in strips (5 cm x 1 cm)800 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
olive oil for greasing
Filling
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
mozzarella cheese drained, cut in pieces (2 cm)100 g
-
spring onions cut in pieces (5 cm)50 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
red peppers quartered100 g
-
tomatoes quartered50 g
-
red onions quartered50 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
sour cream250 g
-
lime juice40 g
-
smoked paprika1 tsp
-
chipotle paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
flour tortillas8
-
tinned chopped tomatoes400 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
523 kcal /
2188 kJ
Protein
19.8 g
Fett
27.3 g
Kohlenhydrate
46.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Family Table
65 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland