Chicken Enchiladas

Chicken Enchiladas

4.4 408 Bewertungen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions

Zutaten

Chicken
  • water
    700 g
  • chicken breasts cut in strips (5 cm x 1 cm)
    800 g
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • olive oil for greasing
Filling
  • Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
    150 g
  • mozzarella cheese drained, cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • spring onions cut in pieces (5 cm)
    50 g
  • fresh coriander leaves
    5 g
  • red peppers quartered
    100 g
  • tomatoes quartered
    50 g
  • red onions quartered
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh red chilli halved, deseeded if desired
    1
  • sour cream
    250 g
  • lime juice
    40 g
  • smoked paprika
    1 tsp
  • chipotle paste
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Assembly
  • flour tortillas
    8
  • tinned chopped tomatoes
    400 g

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 523 kcal / 2188 kJ
Protein 19.8 g
Fett 27.3 g
Kohlenhydrate 46.3 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen