Geräte und Zubehör
Päron med kanelsås (sous-vide)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
4 portioner
Zutaten
-
socker120 g
-
äkta vaniljextrakt1 tsk
-
malen kanel1 ½ tsk
-
Williamspäron (fasta) skalade, halverade och urkärnade4
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna850 g
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
rostade mandelflarn till servering
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3 mg
Protein
2 g
Kalorien
1024 kJ /
244 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
48 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Jultårta
Keine Bewertungen
Jordgubbspaj
40 Min
Citronmarängmuffins
Keine Bewertungen
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Keine Bewertungen
Snöflingetårta
Keine Bewertungen
Apelsinringar
Keine Bewertungen
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Keine Bewertungen
Mandelstjärnor
1 Std. 15 Min
Julgran av kakor
Keine Bewertungen
Honung- & sesamkakor
Keine Bewertungen
Pumpapudding
1 Std. 15 Min
Mint Choc Chip
Keine Bewertungen