Geräte und Zubehör
Jordgubbar med vit choklad- och ostmousse (sous-vide)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
6 portioner
Zutaten
Vit choklad- och ostmousse
-
kex70 g
-
vispgrädde kyld200 g
-
vit choklad100 g
-
vaniljstång endast frön¼
-
färskost200 g
Sous vide-jordgubbar
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1500 g
-
jordgubbar snoppade och halverade400 g
-
malen kanel (optional)¼ tsk
-
apelsinskal (1 x 3-4 cm)2 stycken
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
159 mg
Protein
7 g
Kalorien
1615 kJ /
386 kcal
Fett
29 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Jultårta
Keine Bewertungen
Jordgubbspaj
40 Min
Citronmarängmuffins
Keine Bewertungen
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Keine Bewertungen
Snöflingetårta
Keine Bewertungen
Apelsinringar
Keine Bewertungen
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Keine Bewertungen
Mandelstjärnor
1 Std. 15 Min
Julgran av kakor
Keine Bewertungen
Honung- & sesamkakor
Keine Bewertungen
Pumpapudding
1 Std. 15 Min
Mint Choc Chip
Keine Bewertungen