Geräte und Zubehör
Glutenvrije frambozen rolgebak
Zubereitung 30 Min
Gesamt 25 Std. 40 Min
10 porties
Zutaten
Royal Icing sneeuwvlokken
-
eiwit van groot ei (zie tip)1
-
poedersuiker200 g
-
vers geperst citroensap¼ tl
-
kokos, gedroogd, geraspt om te bestrooien10 g
Biscuitgebak
-
eieren (63-73 g)4
-
basterdsuiker110 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
basterdsuiker om te bestrooien20 - 30 g
Mascarponeroom
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
mascarpone100 g
-
poedersuiker20 g
Opbouw en afwerking
-
aardbeienconfituurframbozenconfituur200 g
-
frambozen150 g
-
kokos, gedroogd, geraspt20 g
-
chocoladeschilfers wit100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
88 mg
Protein
6 g
Kalorien
2501 kJ /
600 kcal
Fett
39 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
24 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sinaasappelcake
1 Std.
Rabarber-citroen cookies
1 Std.
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Valentijnkoekjes met aardbei
Keine Bewertungen
Skelethoofden
5 Std.
Nougatine
1 Std. 30 Min
Romige Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min
Rode bieten smoothie bowl
10 Min