Kompatible Versionen
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
oder 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Protein
- 32 g
- Kohlenhydrate
- 115 g
- Fett
- 21 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Ballaststoff
- 6 g
- Natrium
- 1044.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 Std. 25 Min
Avokadolu Makarna Salatası
50 Min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 Min
Kıtırlı Challah Ekmeği
1 Std. 30 Min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Keine Bewertungen
Çarkıfelek Meyvesi ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
10 Min
Tavuklu Buddha Bowl
1 Std.
Sebze Suyu
Keine Bewertungen
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
Keine Bewertungen
Çin Usulü 5 Baharat Karışımı
5 Min
Ton Balıklı Makarna
1 Std.
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 Min