Kompatible Versionen
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
oder 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Protein
- 32 g
- Kohlenhydrate
- 115 g
- Fett
- 21 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Ballaststoff
- 6 g
- Natrium
- 1044.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1hod. 30min
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15 min
Çerkez Tavuğu
1hod.
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 Min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 godz. 5 min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Keine Bewertungen
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5min
Pirinç salatası
1hod.
Kuru Fasulye
10sa
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1hod. 30min
Sucuklu Kuru Fasulye
10sa