Geräte und Zubehör
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
Zubereitung 50 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
Yoghurtdip
-
verse koriander alleen bladeren6 takjes
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
Beignets
-
volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)120 g
-
water500 g
-
wortelen in stukjes gesneden (3 cm)500 g
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 snuifje
-
lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)45 g
-
ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)1
-
gedroogde chilivlokken (optional)1 tl
-
olijfolie om te bakken2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
5 g
Kalorien
573 kJ /
137 kcal
Fett
5 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
lagere GI
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Zoete Aardappel Brood
5 Std. 25 Min
Omelet Caprese
30 Min
Aardappel-wortel hapjes
40 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 Min
Indiase mosterd
Keine Bewertungen
Aardappel pannenkoeken
45 Min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min