Geräte und Zubehör
Kipsatés met pindasaus
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std.
30 stuks
Zutaten
-
kippenborst filets, zonder vel1200 g
Marinade
-
uien gehalveerd2
-
teentjes knoflook3 - 4
-
2 tl gemalen gembergember, vers 3 cm, in dunne schijfjes1 stuk
-
gemalen koriander3 tl
-
gemalen komijn3 tl
-
citroengras, vers gevriesdroogd of gemalen2 tl
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes50 g
-
sojasaus50 g
-
sambal oelek2 tl
Pindasaus
-
geroosterde gezouten pinda's200 g
-
teentje knoflook1
-
20 g gele curry pastagroene curry pasta20 g
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes1 el
-
1 el citroensaplimoensap1 el
-
kokosmelk400 g
-
suiker20 g
-
zout½ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
12 g
Kalorien
538 kJ /
129 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestjes
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kip garam masala
50 Min
Vegan jus
40 Min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Uiensoep
1 Std.
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Beef laab
1 Std. 5 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Pitabrood
2 Std.
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min