Geräte und Zubehör
Bloemkool korma
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
amandelschilfers50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
bloemkool op zijn geheel600 g
-
water1000 g
-
3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillonpasta3 volle tl
-
tomaten passata250 g
-
Indiase currypasta type korma150 g
-
Griekse yoghurt en iets meer om te besprenkelen180 g
-
room120 g
-
zout1 tl
-
tomaten zaadjes verwijderd80 g
-
verse groene chilipeper1
-
verse koriander om te bestrooien
-
Indiase currypasta om op te dienen4 stuk
-
rijst om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2404.1 mg
Protein
16.5 g
Kalorien
2170.2 kJ /
518.7 kcal
Fett
31 g
Ballaststoff
11.2 g
Gesättigte Fettsäuren
10.1 g
Kohlenhydrate
51.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comfort Food
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas
5 Min
Rucola taart
Keine Bewertungen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Knoflook en uien glaceren
Keine Bewertungen
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Roergebakken champignons
55 Min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Gekarameliseerde uiensaus
2 Std. 5 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.