Geräte und Zubehör
Sesam zalm met sla en erwtensoep
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
verse gember geschild, in plakjes (3 mm)20 g
-
teentje knoflook1
-
honing70 g
-
sesamolie10 g
-
sojasaus70 g
-
verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)600 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olie30 g
-
bevroren doperwten500 g
-
water400 g
-
kokosmelk200 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
geroosterd sesamzaad5 el
-
50 g slamicrogreens50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1362.1 mg
Protein
43 g
Kalorien
3111.1 kJ /
743.6 kcal
Fett
43.4 g
Ballaststoff
8.6 g
Gesättigte Fettsäuren
13.4 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion-smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Spaghetti met tonijn
40 Min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Keine Bewertungen
Green Godess Salade
20 Min
Rode bietensap
10 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Gembersoep met rode paprika
50 Min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min
Groentensoep
35 Min