Kompatible Versionen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Protein
- 48.4 g
- Kohlenhydrate
- 51.9 g
- Fett
- 15.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.9 g
- Ballaststoff
- 8.5 g
- Natrium
- 2525.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kip garam masala
50min
Taart met peer en brie
1h 10min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Bulgur en rode linzensoep
50min
Gerookte zalm sneetjes
Keine Bewertungen
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5óra 15p
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Zalm met venkel
40 min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h