Kompatible Versionen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Protein
- 48.4 g
- Kohlenhydrate
- 51.9 g
- Fett
- 15.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.9 g
- Ballaststoff
- 8.5 g
- Natrium
- 2525.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Familie kip galette
1h 55min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Portugees crème brûlée
25min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.