Geräte und Zubehör
Gele paprika shakshuka met avocado
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd80 g
-
gele paprika's in stukken400 g
-
olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
water100 g
-
tomatenpuree40 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
gerookte paprikapoeder1 tl
-
gemalen kurkuma1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
zout1 ¼ tl
-
avocado's gehalveerd2
-
tahin2 - 3 el
-
verse koriander gehakt½ bos
-
brood (flatbread)4 stukken
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1093.3 mg
Protein
11.6 g
Kalorien
2090.4 kJ /
499.6 kcal
Fett
33.2 g
Ballaststoff
13.6 g
Gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
47.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Aan tafel in 30 minuten
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 Min
Bloemkoolrijst poke bowl
Keine Bewertungen
Pompoen baba ganoush
35 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 Std. 30 Min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Keine Bewertungen
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min