Geräte und Zubehör
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portie
Zutaten
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portie
Natrium
422 mg
Protein
37 g
Kalorien
5694 kJ /
1361 kcal
Fett
44 g
Ballaststoff
28 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
212 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Pompoen Chai Latte
20 Min
Pizza-Burrata
1 Std. 40 Min
Kokos Dahl
25 Min
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 Min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Keine Bewertungen
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 Std. 20 Min